YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Elokuva ja psyyke 2 - Rakkaus ja tuho
Ei saatavilla

Elokuva ja psyyke 2 - Rakkaus ja tuho

Alanen, Antti

Mitä Almodóvarin Kaikki äidistäni kertoo elämän ja kuoleman kysymyksistä? Miten Aki Kaurismäki kuvaa ihmisyyden rakentumista elokuvassaan Mies vailla menneisyyttä? Kuinka Alain Resnais?n Hiroshima rakastettuni ja Imbi Pajun Torjutut muistot käsittelevät suurten traumojen vaikutusta ihmismieleen?

Elokuva vaikuttaa voimakkaasti, koska sillä on suora pääsy ihmismielen tiedostamattomiin kerroksiin, mutta voiko se antaa esikuvia rikoksille.

Kirja Elokuva ja psyyke - verhon takana (Minerva 2007) sai innostuneen vastaanoton. Nyt Suomen Psykoanalyyttisen Yhdistyksen ja Helsingin psykoterapiaseuran symposiumien pohjalta on koottu toinen kirja, joka pureutuu rakkauden ja tuhon teemoihin. Kirjan liitteenä on myös katsaus Sigmund Freudia käsitteleviin elokuviin.

Esiteltävät elokuvat, artikkelit ja kirjoittajat ovat seuraavat: Rakkaus ja tuho, Stig Hägglund; Unen kieli ja elämisen illuusio, Vesa Manninen; Hiroshima rakastettuni, Aune Raitasalo; Torjutut muistot, Mikael Enckell; Paluu Normandiaan, Jussi Kotkavirta; Kaikki äidistäni, Christel Airas; Mehiläispesän henki, Christel Airas; Mies joka ampui Liberty Valancen, Vesa Manninen; Mies vailla menneisyyttä, Christel Airas ja Aune Raitasalo; Il Capitano, Jukka Tervo; Viihde ja viikatemies, Antti Alanen

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524923897
Ilmestymisvuosi: 2010

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.