YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Filosofia räjähti, tulevaisuus palaa: vähä katekismus filosofiselle anark
Ei saatavilla

Filosofia räjähti, tulevaisuus palaa: vähä katekismus filosofiselle anark

Hankamäki, Jukka

Epäortodoksisten ajatusten ilotulitus!
Energinen ja tinkimättömän omaehtoinen teos avaa näköaloja anarkistisen ajattelun mahdollisuuksiin. Se tutustuttaa lukijan anarkismin historiaan ja filosofiaan, nykyajan poliittiseen anarkismiin sekä anarkismiin tieteessä ja tietoyhteiskunnassa.

Filosofian tohtori, nykyfilosofian kauhukakara Jukka Hankamäki esittää haastavia ajatuksia ja kysymyksiä muun muassa aikamme supersankareista, työelämän hurskastelevasta kurjuudesta, sodista ja terroriteoista, tähtilippubrändin luhistumisesta, nykyajan anarkisteista, asiantuntijavallasta, protestanttisen ajattelun alkuperästä, turvayhteiskunnan kahlitsevuudesta ja filosofian laitostuneisuudesta.
Kaikesta tästä hän puhuu kuvia kumartelemattoman anarkistin suulla, osallistuen ja sekä lukijan että itsensä väsymättä haastaen.

Anarkisti on pesukestävä kalamies. Tämä tosin edellyttää, ettei anarkisti koskaan väitä olevansa kalamies saati samaistu ammattimaiseen kalastajakuntaan. Hän kalastaa ilman kalastuslupaa. Käytännössä ainoa mahdollisuus olla filosofi on ryhtyä elämään anarkistina, mahdollisimman kaukana siitä, mikä jo tunnistetaan ’filosofiaksi’ ja mille myönnetään palkintoja.


"Riemastuttavan provokatiivinen ja hauska kirja, [joka osoittaa että] kirja voi olla väittelykumppani, ei vain auktoriteetti."
- Aki Asola, Turun Ylioppilaslehti

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524716239
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 11

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.