YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hällä väliä huomisella

Guéne, Faïza

Viisitoistavuotiaalla Dorialla on ongelmia. Siivoojaäidin palkka ei riitä juuri mihinkään, asuinlähiö on ankea, koulu on tylsää, poikaystävääkään ei ole, eikä mikään oikein kiinnosta. Isä on palannut Marokkoon ja mennyt uusiin naimisiin, koska Dorian äiti ei ole saanut poikaa.

Mutta Doria sinnittelee. Vaikkei elämä ole ruusuilla tanssimista, Dorian sarkastinen huumorintaju ja nokkeluus tekevät arjesta kertomisen arvoista. Ja pian Doria huomaa, että kohtaloonsa voi vaikuttaa ja asiat voivat myös muuttua...


Faïza Guène julkaisi tämän esikoisromaaninsa 19-vuotiaana. Heti ilmestymisensä jälkeen siitä tuli kriitikoiden suosikki, ja sitä myytiin yli 12 000 kappaletta muutamassa viikossa. Nyt kirja on käännetty jo kuudelle kielelle.
Guène aloittelee uraansa elokuvaohjaajana ja on kirjoittanut useita käsikirjoituksia. Päähenkilönsä tavoin hän asuu Pariisin lähiössä.

“Jos Faïza Guène haluaa mukaan politiikkaan, Ranskan presidentti Jacques Chiracin on syytä olla varuillaan!” – Newsweek


"Hitiksi nousseen ranskalaisnaisen kirjassa marokkolaisten vanhempien teinitytär tekee humoristisia ja oivaltavia huomioita elämänmenosta Pariisin lähiössä."
- Anna Vartiainen, Anna

"Guène antaa uutisointia syvemmän kuvan arkipäivästä siirtolaisyhteisössä. [...] Hällä väliä huomiselle ei dramatisoi. Siitä huolimatta Guène havainnoi pinnan alla kyteviä ristiriitoja terävästi."
- Terhi Hannula, Turun Sanomat

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524715874
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.