Kallioelämää

Peltonen, Ari

Oletko halunnut aina tietää mitä Kallion hämärillä kaduilla, baareissa ja kodeissa todella tapahtuu? Nyt käsissäsi on sellainen kirja, josta tämä kaikki selviää. Kysyt ehkä, voiko tämä kaikki olla totta, mitä tässä kirjassa kerrotaan. Voin vakuuttaa että kyllä.

Oletpa sitten kalliolainen tai et, tämä kirja sopii käteesi yhtä hyvin kuin kylmä huurteinen olut.

Kirja toimii erinomaisesti sekä itse kalliolaisten itsetunnon kohottajana että turistioppaana niille, jotka ovat ehkä halunneet tutustua Kallion elämään tai jopa muuttaa Kallioon.

Peltonen on pitkänmatkan kalliolainen ja kerännyt talteen katoavaa kalliolaista perinnetietoutta ja luonut näin Kalevalan rinnalle uuden kansalliseepoksen: Kallioelämää.


Ari Peltonen on Radio Helsingin toimittaja sekä rock-yhtye Paskan ainoa jäsen. Peltonen aloitti kirjalliset ryöpytyksensä korventamalla vanhoja opettajiaan (Huutomerkki,1993). Opettajien jälkeen tuikiterävän kynän kohteena olivat entiset tyttöystävät (Toinen, 2000). Pallinaamassa (2002) Peltonen palautti kokemansa vääryydet entiselle työnantajalle.

"Suositeltava lukukokemus hyvin toimeentuleville uraputki-ihmisille, avartaa maailmankuvaa." – Tiina Laurila, sttklehti


"Paikoitellen Peltosen tekstissä on tolkkua tolkuttomuuksiin asti."
– Karjalainen

"Lopputulosta voi pitää todistusvoimaisena kulttuuriantropologisena tutkielmana."
- Johnny Kniga

"Peltonen on herkullisen pisteliäs kuvatessaan kaavamaisesti ajattelevan autoritaarisen pomon ja minähahmoisen radiotoimittajan keskusteluja, jotka kasvavat elämää suuremmaksi mustaksi farssiksi. -- Keskiluokkaisuutta ja keskinkertaisuutta vastaan (h)yökkäävä Pallinaama toimii myös laajempana työelämän kuvauksena."
– TV-maailma

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524711005
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.