YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Viron mafia

Terras, Antto

Antto Terras kertoo eteläisen naapurimme Viron järjestäytyneen rikollisuuden koko tarinan, alkulaukauksista loppuräjähdykseen.

Viron rikollisuuden kultakausi kesti toistakymmentä vuotta. Kaikelle toiminnalle löytyi omat ammattitaitoiset operaattorinsa. Suomalaisten kuppaaminen, kiinteistökeplottelu, paritustoiminta, suomalaisten kuppaaminen, suojelun tarjoaminen, huume- ja alkoholikauppa, taksibisnes - ansaitsemiskeinot hiottiin vuosien saatossa toiminnaltaan täydellisiksi.

Vapautuneessa Virossa kukoisti niin kauppa kuin laittomuus. Virkamiestä ja mafiamiestä ei pystynyt läheskään aina erottamaan. Rahalla sai paljon, ja lahjuksilla loput.

Viro oli sijaintinsa vuoksi haluttu toimintaympäristö, ja paikallisten kriminaalien rinnalla ahkeroivat slaavit ja lähes kaikki Kaukasuksen kansat. Pienessä maassa reviirejä oli helppo jakaa ja valvoa.

Moni menneen maailman metallikuningatar tai torijumala on tänään haudassa tai eläkkeellä, mutta muutamasta on jalostunut kunniallinen liiketoimintahenkilö, ja toiset ovat loikanneet politiikkaan.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523930605
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 97.12

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.