YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Mies matkallaan Eero Raittinen
Ei saatavilla

Mies matkallaan Eero Raittinen

Saksala, Elina

"Miten saisin kerrottua sen, miten erilaista elämä oli lapsuudessani ja nuoruudessani kuin tänä päivänä? Entä miten saisin kerrottua elämäni muljahduksen, kun kaikesta ahdingostani syntyi rokkia?"

Eero Raittinen on kulkenut taiteilijana pitkän matkan ensilevytyksestään 15-vuotiaana tämän päivän bluesin ja rockin arvostetuksi tulkiksi. 60 vuoteen mahtuu parikymmentä bändiä, kuten The Esquires, Eero, Jussi and the Boys, Ball, Help, Tasavallan Presidentti, Noisy Kinda Men ja Eldis. Vuoden 1968 hitti Vanha holvikirkko jäi ihmisten mieliin soimaan ja pari vuotta myöhemmin ilmestynyt kunnianhimoinen Eeron Elpee on edelleen arvostettu klassikko. Musiikillinen matka jatkuu yhteistyössä muun muassa Knucklebone Oscarin ja SF-Bluesin Caravanin keikoilla.
Eero vastasi Saariselän Tunturibluesin ohjelmistosta 20 vuoden ajan ja isännöi vaimonsa Tiskin kanssa 2000-luvun alussa Suomusjärvelle perustamaansa Salitun kulttuurikeskusta, jossa järjestettiin konsertteja, taidenäyttelyitä, bändileirejä, elokuvailtoja ja muita tapahtumia.
Aktiivilukijana, innokkaana luonnonystävänä ja tarkkasilmäisenä yhteiskunnan havainnoitsijana Raittinen pohdiskelee teoksessa eri aikakausien ilmiöitä ja kulttuurielämän lainalaisuuksien muuttumista. Muusikkoystävät täydentävät tarinoita omilla muistoillaan.

Elina Saksala (s. 1957), FM, on Helsingissä asuva tietokirjailija. Hän on kirjoittanut kolme kirjaa media-alalta sekä Sakari Kukon ja Kisu Jernströmin elämäkerrat. Saksala on työskennellyt muun muassa levy-yhtiöissä ja elokuva-alalla sekä 25 vuotta Yleisradiossa toimittajana, tuottajana ja koulutusasiantuntijana.

 

Kustantaja: Reuna
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523550384
Ilmestymisvuosi: 2021
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.