YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Jadekasvot
Ei saatavilla

Jadekasvot

Kallio, Jyrki

Jadekasvot on kokoelma Kiinan vanhinta proosaa. Sen kertomukset ovat peräisin klassisesta proosa-antologiasta (Guwen guanzhi), joka on jo yli kolmensadan vuoden ajan kuulunut kiinalaiseen yleissivistykseen. Jadekasvot vie lukijan yli kahden vuosituhannen taakse ja samalla kiinalaisten kaikkein pysyvimpien arvojen pariin. Tarinoiden iskevyys ja veijarimaisuus on taannut niiden säilymisen elävänä perinteenä kaikkien Kiinan murroskausien läpi. Tarinoita on pidetty moraalisesti esikuvallisina, ja ne ovat myös opettaneet väittelytaitoa. Kielellisesti ne ovat vaikuttaneet modernin kiinalaisen lyhytproosan kehitykseen.

Kokoelman kertomukset auttavat ymmärtämään muuttuvaa ja monipuolistuvaa Kiinaa.

"Moni astuu syrjään kaidalta tieltä ja rikkoo sumeilematta totunnaisia kieltoja, mutta elää silti elämänsä loppuun mukavasti muhkean omaisuuden turvin, josta riittää jälkipolvillekin. Ja sitten on niitä, jotka astuvat vasta kun ovat valinneet jalansijansa, puhuvat vasta kun on aika, eivät kulje oikopolkuja eivätkä ryhdy oikeudenmukaista järjestystä rikkoviin tekoihin, mutta numerot eivät riitä laskemaan, montako heidänlaistaan kohtaavat onnettomuudet ja tuho. Ihmettelen kovasti, onko tuollaisen sanominen Taivaan tahdoksi oikeamielistä vai väärämielistä."

 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523450486
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 11
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kiina

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.