Rafsa Rotls
Ei saatavilla

Rafsa Rotlös

Frölander-Ulf, Lena

Men hur ska vi kunna slåss mot löjtnant Gaddh? undrar Kotten. Får jag påminna er om att Gaddh högg ihjäl Ziczacs pappa, den största ormen på stenåkern? Vi ska ju hämta min pappa! ropar Rafsa och boxar i luften. Pappa Vide är vild och stor. Han är jättebra på att slåss! Också jättebra på att hålla sig borta från sin familj , säger Kotten till Ziczac. 

På stenåkern regerar huggormarna och tvingar murmeldjuren att lyda. Murmeldjuren Rafsa och Kotten och deras vän huggormen Ziczac har flytt undan den fruktansvärda löjtnant Gaddh och lever nu ensamma djupt inne i skogen. De måste hitta Rafsas försvunna pappa, för han är det starkaste murmeldjuret som någonsin setts och den enda som kan hjälpa dem att rädda murmelkolonin. Men var finns han? Varför har han inte synts till hemma på stenåkern på flera år? Och vad är det för ett hemskt skrik som ljuder genom skogen? 

Rafsa Rotlös är en mångbottnad äventyrsroman om att bygga vänskap med dem som är olika, om svek och missbruk och om sorgen över en förälder som inte är sån man önskar. 

Rafsa Vildpäls, den första boken i serien Kampen om stenåkern, fick många läsare och fina recensioner både i Sverige och på hemmaplan. Böckerna om den upproriska, impulsiva och modiga murmelflickan Rafsa och hennes två omaka kumpaner är spännande och roliga att läsa själv eller möta som högläsning, med korta kapitel, genomgående illustrerade i färg. 

Kustantaja: Förlaget
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523335806
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L84.31

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.