Hmrkirja
Ei saatavilla

Hämäräkirja

Taivassalo, Hannele Mikaela - Frölander-Ulf, Lena

Pieni asuu aarteita ja valtavia omaisuuksia pursuavassa linnassa seuranaan ainoastaan Hovimarsalkka. Ulkoa kuuluu pelottavia ääniä ja jokaöinen pöllön ääni, joka huutaa: "Huu-huolia, huu-huolia." Linnan muurit ovat paksut ja portti sekä lukittu että salvassa. Hovimarsalkka pitää huolen siitä, ettei kukaan uhkaa Pienen omaisuutta.

Mutta eräänä yönä Pieni haluaa nähdä, mitä yön hämärässä tapahtuu. Hän lähtee ulos pimeään eikä pelkää lainkaan. Sillä jos pelkää, kaikki on vaarallista.Ja jos ei pelkää, voi kaikki olla kaunista.

Hannele Mikaela Taivassalon ja Lena Frölander-Ulfin satukirja on maaginen ja erilainen tarina, jonka kuvitus on kokonaan yönmusta. Taivassalon upea teksti ja Frölander-Ulfin lumoavat kuvat vievät matkalle hämärän keskelle. Hämäräkirja on ihanan vaarallinen ja kiehtova tarina, joka hurmaa niin aikuiset kuin lapsetkin - satukirja, jota on herkullista lukea ääneen! Alkuteos Mörkerboken (Söderströms) ilmestyy samaan aikaan suomennoksen kanssa.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518512557
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 853

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.