Allt ett under

Itkonen, Juha

Allt ett under är Juha Itkonens autofiktiva roman om hur vardagen måste fortsätta även om man lever i ett undantagstillstånd. 

Livet för familjen på fyra personer är fyllt av vanlig vardag. Sönernas skola och föräldrarnas arbete, han som författare, hon som start up-företagare, fyller dagarna. Men graviditeten med det tredje barnet sker inte på förväntat sätt, och föräldrarna ställs inför ett omöjligt val: Ska de behålla barnet eller inte? Till läkarnas etik hör inte att avgöra om graviditeten borde avbrytas. Det är föräldrarna som måste ta beslutet, framförallt mamman. Parrelationen ansträngs. 

Men bara ett knappt år senare befinner sig föräldrarna på akutavdelningen igen - under helt andra omständigheter. Ett tvillingpar föds alldeles för tidigt. De små liven, ett kilo var, är beroende av sjukhusets personal och syrgas, och familjen finner sig återigen i ett kaotiskt tillstånd där allas krafter hotar att ta slut. 

En bok om livet när det är som skörast.  

Kustantaja: Förlaget
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523333086
Ilmestymisvuosi: 2020

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.