Topsi ja tohtori Koirasson

Itkonen, Juha ja Maija

Topsilla on kaikki hyvin. Se on maailman onnellisin koira, koska sillä on maailman paras Lassi ja ihana perhe. Lassi leikkii Topsin kanssa niin kauan kuin Topsi jaksaa juosta pallon perässä. Joskus kuitenkin tapahtuu jotakin outoa ja kummaa, joka pilaa kaiken kivan. Topsi saa hirveän hepulin, koska sen päässä alkaa surista. Koko maailma menee silloin huljun muljun ja viu vau vou! Surina tekee Topsin hulluksi ja onnettomaksi. Onneksi tohtori Koirasson voi auttaa Topsia, jolla on surinoosi. Topsille annetaan siedätyshoitoa ja hypnoosia Äännetukikeskuksessa.


Topsi ja tohtori Koirasson kertoo rakastamisen ja hyväksymisen tärkeydestä. Epätäydellisessä maailmassa ei kukaan ole täydellinen eikä tarvitsekaan olla. Kuitenkin jokainen tarvitsee perheen ja ystäviä, joiden seurassa saa olla kaikkine omituisuuksineen rakastettu ja hyväksytty.
Topsi ja tohtori Koirasson muistuttaa suvaitsevaisuuden tärkeydestä iloisesti irrotellen. Maija Itkosen kuvitus on ilmeikäs ja humoristista tarinaa täydentävä. Kirjaa on kiva lukea kuunnellen samannimistä Matti Johannes Koivun ja Juha Itkosen & muusikkoystävien cd-levyä.
(Seija Shemeikka/ Sanojen aika) Ikäsuositus 5+

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511219811
Ilmestymisvuosi: 2007
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.