Ihanan kamala 70-luku
Ei saatavilla

Ihanan kamala 70-luku

Loivamaa, Ismo

Ihanan kamala 1970-luku dokumentoi 70-luvun keskustelunaiheita: voiko vallankumous toteutua, jos ihmiset elävät ummehtuneissa pienperheissä? Edustaako länsimainen viihde satumaailman sokeripullia? Lapset ja nuoret todennäköisesti miettivät silloinkin toisenlaisia asioita: sarjakuvalehtiä, Akkarin taskukirjoja, television amerikkalaisia piirrosfilmejä, Onnen päiviä, Cannonia, Love Storya...

Vuosittain etenevä nostalginen kirja taltioi rakkaan ja railakkaan vuosikymmenen lasten ja nuorten elämän tapahtumia, kummallisuuksia, riidanaiheita, ihastuksia ja ihanteita.Kirjassa palautetaan mieleen huikeimpia koulu- ja kasvatuspoliittisia puheenvuoroja, mutta yhtä lailla näkyviin pääsee ihan tavallinen arki - lasten- ja nuortenkulttuurin ällistyttävät muotioikut, pienet ja suuret ilmiöt iskelmistä kirjahitteihin, Arja-tädistä Sex Pistolsiin saakka.

Kirjassa mukana myös mm. Siri Kolu ja Tiina Nopola, jotka muistelevat omaa 1970-lukuaan.


Ismo Loivamaa on tietokirjailija ja toimittaja, joka on julkaissut runsaasti teoksia lasten- ja nuortenkirjallisuudesta, teatterista ja iskelmämusiikista.

 

Kustantaja: Avain
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523043787
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 91.81

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.