Ihmeelliset iskelmät

Loivamaa, Ismo

Ihmeelliset iskelmät vie nostalgiselle matkalle finnhitsien kultakaudelle, aikaan jolloin venyviltä c-kaseteilta ja vinyylilevyiltä kuunneltiin suuria suomalaisia tähtiä ja nautittiin tuoreista käännösiskelmistä. Kirjassa kurkistellaan myös iskelmätaivaan vanhempiin ja uudempiin
ihanuuksiin. Pääosassa ovat kotimaiset iskelmätähdet Katri Helenasta Chisuun, mutta myös ulkomaisista ikisuosikeista riittää tarinoita. Ne kertovat diivojen diivasta Zarah Leanderista, sir Cliff Richardin ensimmäistä Suomen-vierailusta, Mireille Mathieun suomalaisista taustavoimista sekä Jari Sillanpään ja Peter Jöbackin kohtaamista.
Hauskassa ja tunteikkaassa kirjassa muistellaan muun muassa suomalaisten laulajien maailmanvalloituksia, huikeimpia tötterökampauksia, 1970-luvun humppahuumaa, uskoon tulemisia ja poliittisia pelejä, suurvaltojen sekaantumisia iskelmäkilpailuihin, Syksyn sävelen skandaaleja, italialaisia tähtiä koivukulisseissa, suloisia lapsitähtiä...Ismo Loivamaa on tietokirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut runsaasti teoksia iskelmistä, teatterista ja lastenkirjallisuuden historiasta.

Kustantaja: Avain uusi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523043473
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 78.89

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.