Varjot; Mustan tikarin veljeskunta, osa 13

Ward, J.R.

Mustan tikarin veljeskunta -sarjan 13. osa!

iAm on yrittänyt estää veljeään Treziä tuhoamasta itseään, mutta epäonnistunut. Trez ei kuitenkaan koskaan ole luottanut kehenkään muuhun kuin veljeensä.

Trez on lapsena myyty kuningattarelle, jonka luona häntä on odottanut seksiorjan kohtalo. Hän on paennut sieltä ja alkanut sutenööriksi. Myöhemmin hän kohtaa Serenan, johon hän rakastuu. Nyt hän olisi valmis muuttamaan elämäntapaansa, mutta aika on täyttynyt ja kuningattaren tytär vaatii osaansa. Enää ei ole pakotietä. Trezin täytyy päättää, vaarantaako hän itsensä ja toiset, vai joutuuko eroon rak- kaastaan. Häntä kohtaa kuitenkin uskomaton tragedia ja hän on vaarassa menettää itsensä ja sielunsa. Mutta hänellä on veli iAm, joka on valmis äärimmäiseen uhraukseen.

J. R. Ward, oikealta nimeltään Jessica Bird, on The New York Timesin ja USA Todayn bestsellerlistojen kärjessä viihtyvä kirjailija. Ward on oikeustieteen maisteri ja työs- kennellyt mm. suuren yliopistollisen sairaalan henkilöstöpäällikkönä. Nykyään hän toimii täyspäiväisenä kirjailijana.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522603869
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.