Viskin ruhtinaat

Ward, J.R.

Suositun Mustan tikarin veljeskunta -vampyyrisarjan kirjoittaja J. R. Ward palaa viihdyttämään lukijoita kuumalla ihmissuhdedraamalla! Etelässä, auringonpaahtamassa Kentuckyssa pitää valtaa upporikas viskillä vaurastunut suku, jonka elämässä salaisuudet, petokset ja skandaalit ovat arkipäivää.

Sukupolvien ajan Bradfordin perhe on ollut maailman bourbonpääkaupungin itseoikeutettu viskin tislauksen kuningas. Heidän vaurautensa on tuonut tullessaan arvovaltaa ja etuoikeuksia, ja perheen tiluksilla Easterlyssä kohtaavat kaksi hyvin erilaista maailmaa. Yläkerrassa asuu ylimystö, joka katsoo vaurautensa olevan seurausta sukupolvia jatkuneesta hyvästä onnesta. Alakerrassa henkilökunta raataa yötä päivää pitääkseen yläkerran kulissit tahrattomina.

Lizzie King on Easterlyn pääpuutarhuri, jonka elämän kahden maailman rajan ylittäminen melkein tuhosi. Hän ei todellakaan ollut aikonut rakastua viskidynastian tuhlaajapoikaan Tulaneen. Ja olihan heidän katkera eronsakin kiistaton merkki siitä, että Lizzien olisi pitänyt vain luottaa vaistoonsa.

Nyt, oltuaan poissa kaksi vuotta, Tulane on viimein palaamassa kotiin ja tuo menneisyyden tullessaan. Tulanen paluu koskettaa jokaista perheenjäsentä hänen kaunista ja häikäilemätöntä vaimoaan, läpikatkeraa ja pahantahtoista isoveljeä ja erityisesti Bradfordin suvun säälimätöntä ja piinkovaa patriarkkaa, jonka synkät salaisuudet alkavat paljastua perheelle yksi toisensa jälkeen. Perheenjäsenten välisten jännitteiden kasvaessa Easterly asukkaineen ajautuu peruuttamattoman muutoksen pyörteisiin, joista selviävät ehjin nahoin vain kaikkein ovelimmat.

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527190142
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.