YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Yhtenä yönä

Happonen, Kaisa

Lumoava ensikirja kutsuvassa haitariformaatissa!

Kuka malttaisi nukkua, kun ulkona valvoo sateenkaaritaivas? Yhtenä yönä on runon mittainen tarina unettomasta kesäyöstä, lapsen vimmasta nähdä ja kokea koko maailma. Lapsi kutsuu vanhemman katsomaan kanssaan yöllisiä näkyjä ja muistuttaa, että yhteen hetkeen sisältyy kaikki.

Yhtenä yönä on ainutlaatuinen ensikirja vastasyntyneelle lapselle ja hänen läheisilleen. Lumoava kuvakirja levittyy värikylläisenä haitarina vauvan ympärille leikkimatolle, ja sitä voi myöhemmin lukea kirjan tapaan sylikkäin lapsen kasvaessa. Yhtenä yönä on jatkoa vuonna 2022 ilmestyneelle Suuri matka -haitarikirjalle, jonka tekstin ja kuvan runollinen kokonaisuus vastasi mielikuvituksekkaalla tavalla kysymykseen Mistä vauva tuli? Molemmat teokset kutsuvat pysähtymään elämän ihmeiden äärelle.

Yhtenä yönä jatkaa mm. Mur-kuvakirjasarjasta tutun kirjailija Kaisa Happosen ja Rudolf Koivu -palkitun kuvittaja Satu Kettusen yhteistyötä. Kaksikko luo upeita, unenomaisia universumeja, joissa runollinen kieli yhdistyy ilmaisuvoimaiseen kuvalliseen seikkailuun.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520453695
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L85.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.