Piste

Happonen, Kaisa

Hurjimmatkin sattumukset päättyvät pisteeseen. 

Kikattavan Kakkiaisen luojan hulvattomat kuvitukset vauhdittavat nerokasta tarinaa pikkuriikkistä pisteestä. Humoristinen kuvakirja avaa näkökulman siihen, minkälaista on olla pieni ja huomaamaton, mutta kannatella isoja asioita.

Kuvakirjailija Kaisa Happosen ja animaattori Joonas Utin kuvakirja antaa megafonin käteen kaikkein pienimmälle - pisteelle. Se pieni pläntti, joka on lauseen lopussa ja pitää tarinan kasassa. Tarinoissa kaikki on mahdollista ja hurjimmatkin sattumukset päättyvät aina pisteeseen. Pisteen on oltava paikalla, vaikka sitä pelottaisi, naurattaisi liikaa tai korkeat paikat pistäisivät pään pyörälle. Kaisa Happonen ja Joonas Utti ovat luoneet maailman pienimmän ja pippurisimman superhahmon, joka joutuu kertomusten mukana huimasta seikkailusta toiseen. Piste viihdyttää rytmikkäällä kielellään ja taidokkaalla kuvakerronnallaan kaikenikäisiä lukijoita.

Kaisa Happonen (s. 1982) on kuvakirjailija ja monialainen kirjoittaja. Hänen Mur, eli Karhu -kirjansa (Tammi, 2016) käännösoikeudet on myyty kymmenelle eri kielialueelle. Joonas Utti (s. 1982) on animaation tekemisen huippuammattilainen. Hänet tunnetaan muun muassa Kikattava Kakkiainen -animaatioista, -peleistä ja -kirjoista.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510436509
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: L85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.