YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Rooman valtakunta
Ei saatavilla

Rooman valtakunta

Angela, Alberto

Ilmestyy lokakuussa 2015

Rooman valtakunta oli imperiumi, maailmanvalta, jolle Välimeri oli sisämeri ja joka laajimmillaan ulottui kaukaiseen Skotlantiin, Pohjois-Afrikkaan ja Kaspianmeren rannoille asti. Miten näin laaja valtakunta saattoi pysyä koossa? Miten eri alueilla elettiin, ja miten eri kansat tulivat toimeen keskenään?

Rooman valtakunta on arkeologisiin löytöihin sekä antiikin tutkimukseen nojaava tietokirja, joka kertoo Rooman laajan valtakunnan eri alueista, kansoista ja niiden arkipäivän elämästä. Maantieteellisten, kielellisten ja kulttuuristen erojen lisäksi tarkasteltavina ovat muun muassa kirjallisuus, lääketiede, rakennustaito, kaupankäynti, maahanmuutto ja rikollisuus.

Kun kehyskertomuksen sestertius-kolikko kulkee kädestä käteen, lukijalle muodostuu vähän kerrassaan käsitys siitä, millaista oli elämä Rooman valtakunnassa - ja miten Rooman perintö elää edelleen aikoinaan siihen kuuluneilla alueilla.

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518845198
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 91.173

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.