YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Bollis - Helsingin pallokentän 100 vuotta

Alaja, Erkki

Arvioitu ilmestymisaika 15.5.2015

Töölön Pallokenttä eli Bollis rakennettiin sata vuotta sitten hylätylle kaalimaalle. Maan ensimmäisestä nurmikentästä tuli nopeasti Helsingin ja koko suomalaisen urheilun merkittävin pyhättö. Kentällä on koettu urheilun lähes koko kirjo jalkapallosta tennikseen, maahockeystä lätkään, baseballista käsipalloon. Siellä on lyöty golfia, ratsastettu, pidetty pikaluistelun ja jousiammunnan MM-kisat sekä juhlittu olympiasankareita.

Bollis tulvii tarinoita, ja tässä kentän upeassa elämäkerrassa heräävät henkiin Pallokentän huvipuisto, naiset pelaamassa jääpalloa lähes sata vuotta sitten, Paavo Nurmi juoksemassa Bolliksella rahaa, Miss Universum Armi Kuuselan kotiinpaluujuhla, Tapani Rautavaara kuvaamassa Bolliksella, talonpoikaismarssin kokoontuminen...

Bollis – Töölön Pallokentän 100 vuotta on kunnianosoitus kentälle, jonka monivaiheinen ja värikäs tarina on erottamaton osa suomalaista urheilu- ja kulttuurihistoriaa. Erkki Alajan teoksessa Bollis elää sadan vuoden arkea ja juhlaa.

Kustantaja: Teos
Sidosasu:
ean: 9789518515749
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 791

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.