YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Aulis Rytkönen - Monsieur Magic
Ei saatavilla

Aulis Rytkönen - Monsieur Magic

Alaja, Erkki

Kiehtova elämäkerta kertoo, miten ankarista oloista lähtenyt savolaispoika taisteli tiensä ammattilaiseksi maailmalle. Rytköstä pidettiin jopa luopiona - hänet valittiin ammattilaisuransa aikana vain kerran Suomen maajoukkueeseen - mutta maailmalla hän oli kaikkien arvostama tekninen taituri.

Vanhan hyvän ajan välihyökkääjä oli Suomen ensimmäinen jalkapalloammattilainen. Rytkönen pelasi vuodet 1952-1960 Toulouse FC:ssa ja teki Ranskassa häikäisevän uran. Lempinimen Monsieur Magic hän sai loistavan tekniikkansa ja mielikuvituksellisen pelityylinsä ansiosta.

Rytkönen palasi ammattilaisuransa jälkeen Suomeen HJK:n pelaajavalmentajaksi. Rytkönen teki uraauurtavaa työtä myös naisjalkapallon parissa. Hän valmensi HJK:n naisia yli 10 vuoden ajan ja on ainoa valmentaja, joka on voittanut sekä naisten että miesten mestaruuden.

Kirja on kunnianosoitus suurelle ihmiselle ja urheilijalle. Rytkönen on monipuolisella urallaan, herrasmiesmäisellä tyylillään ja valtavalla auktoriteetillaan luonut pohjaa tuleville ammattilaisille ja valanut uskoa suomalaiseen jalkapalloon. Aulis Rytkönen täytti 80 vuotta tammikuussa 2009. Kirja on täynnä mielenkiintoisia tarinoita hänen itsensä kertomana.

Kustantaja: Teos
Sidosasu:
ean: 9789518511857
Ilmestymisvuosi: 2009

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.