YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hyvä hiihtokoulu

Kirvesniemi, Harri

Maastohiihto on suomalaisten yleisin liikuntaharrastus, ja viime vuosina onkin puhuttu hiihdon noususta trendilajiksi. Hiihdon harrastajille ei ole ollut tarjolla yhtään kunnollista hiihtokirjaa. Syksyllä 2006 ilmestynyt Hyvä hiihtokoulu tarjoaa ratkaisun kaikkiin niihin ongelmiin, joita hiihtämisestä haaveileva ummikko kohtaa: kuinka valita sukset, miten ne voidellaan ja kuinka suksilla pysytään pystyssä?

Syksyllä 2007 kirjan liitteenä julkaistaan dvd, jolla eri hiihtotekniikoiden salat paljastetaan elävän kuvan avulla. Harri Kirvesniemi ja nuoret suomalaiset huippuhiihtäjät näyttävät potku kerrallaan eri hiihtotavat ja tekniikat aloittelijan ensipotkuista kilpahiihtäjien vauhdikkaaseen menoon. Dvd:n avulla niin hiihtämään oppiminen kuin oman hiihtotekniikan hiominenkin on tehty entistä helpommaksi.

Hyvä hiihtokoulu ei ole pelkästään aloittelijoille tarkoitettu. Myös pidemmälle ehtinyt harrastaja löytää kirjasta paljon tarpeellista: ravintovinkkejä, valmiita harjoitusohjelmia ja jopa neuvoja kisoihin valmistautumiseen. Hiihtolegenda ja suksitehtaan johtaja Harri Kirvesniemen lisäksi kirjan ja dvd:n toimituskuntaan kuuluvat toimittaja Axa Sorjanen, pari vuotta sitten itsekin hiihtoon hurahtanut aktiivikuntoilija sekä valokuvaaja Kimmo Syväri, liikuntaihme, joka on muun muassa kävellyt Meksikosta Kanadaan ja polkenut Tyyneltämereltä Atlantille.

Kustantaja: Teos
Sidosasu:
ean: 9789518511383

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.