Hyvä hiihtokoulu

Kirvesniemi, Harri

Tätä olet etsinyt – laduille ja hangille.


Maastohiihto on suomalaisten yleisin liikuntaharrastus, ja viime vuosina onkin puhuttu hiihdon noususta trendilajiksi. Yhtään kunnollista hiihtokirjaa ei kuitenkaan ole julkaistu, ei sen paremmin vasta-alkajille kuin pidemmälle ehtineille harrastajillekaan. Nyt puute korjataan kerralla.

Hyvä hiihtokoulu tarjoaa ratkaisun kaikkiin niihin ongelmiin, joita hiihtämisestä haaveileva ummikko kohtaa: kuinka valita sukset, miten ne voidellaan ja kuinka suksilla pysytään pystyssä.

Kirja ei ole kuitenkaan pelkästään aloittelijoille tarkoitettu. Myös pidemmälle ehtinyt harrastaja löytää kirjasta paljon tarpeellista: ravintovinkkejä, valmiita harjoitusohjelmia ja jopa neuvoja kisoihin valmistautumiseen. Kirja onkin nollasta sataan -opas - sen avulla voi paitsi oppia hiihtämään myös löytää neuvoja kilpaladuille.

Kirjassa kerrotaan myös hiihtäjän kesäharjoittelusta, neuvotaan tehokkaan sauvakävelyn salat ja muiden lajien hyödyntäminen eritasoisille hiihtäjille.

Kirjan tietopuolesta vastaa neljällä vuosikymmenellä maailman huipulla hiihtänyt Harri Kirvesniemi, joka tarjoaa osaamisensa aloittelijoiden ja harrastajien käyttöön.

Muoto-lehti palkitsi Hyvä hiihtokoulu -kirjan vuoden 2006 Muotovalio-kunniamaininnalla. Raadin jäsenet perustelivat valintaa mm. seuraavasti: "Ulkoasu on yksinkertaisesti aivan järjettömän hieno." - Mikko Valja "Kirjan taitto luistaa kuin Myllylän suksi aikanaan." - Anna-Liisa Hakkarainen

Kustantaja: Teos
Sidosasu:
ean: 9789518511048

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.