rimmisyyksien aika
Ei saatavilla

Äärimmäisyyksien aika

Hobsbawm, Eric

Uusi painos historian klassikosta! "Äärimmäisyyksien aika" on historiankirjoitusta, mutta jännittävyydessään ja värikkyydessään se vetää vertoja hyvälle romaanille. Eric Hobsbawmin kertomus lyhyestä 1900-luvusta kutoutuu omakohtaisista kokemuksista ja muistoista, vankasta tutkimustiedosta sekä arkistojen ja tilastojen tarjoamista lahjomattomista todisteista. Teosta onkin kutsuttu "1900-luvun omaelämäkerraksi".

Kirjasta piirtyvä 1900-luku esittäytyy äärimmäisten inhimillisten kärsimysten ja ennennäkemättömien muutosten vuosisadaksi. Kirjoittaja vie lukijansa niin keskitysleireille kuin kumousten pyörteisiin, sekä tuskan että toivon maisemiin. Hobsbawmin kertomuksessa valtioiden ja tavallisten ihmisten historiat kietoutuvat toisiinsa kiehtovalla tavalla. Tekstiä ryydittää yhtäältä historioitsijan analyyttinen, tarkkaileva silmä ja toisaalta ammattikirjoittajan impressionistinen kynä. Äärimmäisyyksien aika muistuttaa meitä siitä, kuinka paljon maailman on muuttunut vajaassa 80 vuodessa.

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu:
ean: 9789517684187
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 91

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.