Aku Ankka ekstra 21-26 kuukauden sarjisekstra tammikuu-keskuu 2001

Aku Ankka ekstra 21-26 kuukauden sarjisekstra tammikuu-kesäkuu 2001

Disney, Walt

Aku Ankan Kuukauden sarjisekstra perustettiin toukokuussa 1999 niille Aku Ankan lukijoille, joille kerran viikossa ilmestyvä lehti ei kerta kaikkiaan riittänyt. Nämä Disney-sarjakuvan suurkuluttajat ottivatkin uuden lehden oitis omakseen, ja sen levikki on vuosien varrella noussut tasaisesti aina nykyisiin huimiin lukemiin asti - 74 074 kappaletta vuonna 2010.

Tähän kirjaan on koottu lehden kolmannen ilmestymisvuoden 2011 ensimmäiset kuusi numeroa tammikuusta kesäkuuhun. Ankkalinnan vakiohahmojen lisäksi lehdissä seikkailevat myös vauhdikkaat latinoveijarit José Carioca ja Panchito sekä sellaiset harvoin nähdyt hahmot kuin Veli Kani, Mamami Mimmi, Pikku Hiawatha ja Ossian Ötökkä. Päärooli Kuukauden sarjisekstroissakin on toki Ankkalinnan tutulla sankarijoukolla: Aku, Iines, Roope, ankanpojat, Mikki, Minni ja kumppanit ovat tässäkin kokoelmassa hyvin esillä. Myös sarjojen tekijäkaarti on varsin nimekäs: piirtäjinä esiintyvät muun muassa Floyd Gottfredson, Mau Heymans, Bas Heymans ja Freddy Milton.

 

Kustantaja: Sanoma
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513232955
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.