Aku Ankka - nkispainos vuosikerrasta 1953 : 2. osa

Aku Ankka - näköispainos vuosikerrasta 1953 : 2. osa

Disney, Walt

Vuosi 1953 oli maailmalla muutosten aikaa, ja sotien jälkeistä maailmaa rakennettiin kovaa vauhtia. Suomessa toivuttiin olympiavuodesta. Mount Everest valloitettiin ensimmäistä kertaa, ja samaan aikaan myös eräs ankka ystävineen jatkoi maailmanvalloitustaan. Aku Ankka ja kumppanit 1953 -näköispainoskirjoihin on koottu historian kolmannen Aku Ankka -lehden vuosikerran kaikki numerot keräilyharvinaisuuksia myöten. Lähes joka numerossa on jokin ankkamestari Carl Barksin klassinen kymmensivuinen tarina, kuten Ajatuslaatikot, Maailman rikkain mies tai ikimuistoinen Vaarallinen lelu, jossa ankanpoikien hypnoosipyssy joutuu Akun käsiin kohtalokkain seurauksin ja josta on jäänyt elämään hokema "Pim! Olet hypnotisoitu!".

Lehden nimi oli tuolloin Aku Ankka ja kumppanit, ja mukana onkin todella laaja valikoima Disney-hahmoja: tarinoissa seikkailevat esimerkiksi Dumbo, Lumikin seitsemän kääpiötä, Pinokkio, Huli ja Vili ja jopa ruma ankanpoikanen! Vuoden erikoisnumeroina viihdyttävät muun muassa Mikki Hiiri ja pavunvarsi sekä Disneyanimaatioihin perustuvat Bambi ja Peter Pan. Muhkea sarjispaketti on suurille ikäluokille paluu omaan lapsuuteen, ja sen myötä nykypiltit pääsevät kurkistamaan isovanhempien varhaisvuosiin.

Kustantaja: Sanoma
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513234607
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.