YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Yksisarvinen

Yksisarvinen

Utrio, Kaari

Kaari Utrion kaunein rakkaustarina

Yksisarvinen on mahtava saaga Euroopan synnystä ja väkivaltaisen aikakauden intohimoista, hillittömistä ihmisistä, joiden elämää ohjaavat risti, miekka ja rakkaus. Kaari Utrio on itse uudistanut lukijoiden kovasti toivoman menestysteoksen ja kirjoittanut siihen myös teoksen syntyä valaisevan jälkisanan.

Toinen on soturi, toinen on runoilija. Viikinkikaksoset Geir ja Ivar syntyvät Jäämeren sumuissa, varttuvat vasta löydetyssä Viinimaassa ja ilmestyvät sieltä 1000-luvun sekasortoiseen Eurooppaan mukanaan hämmästyttävä unicornus, yksisarvinen. Roomassa jalo donna Constanzia kertoo unenomaista tarinaa uljaasta Pohjolan soturista. Mutta kun hän kohtaa ritarinsa, rakastavaiset ovatkin vaaraksi toisilleen. Kristikunnan suuri aalto pyyhkäisee heidät mukaansa mahdottomalle vaellukselle kohti maailman pyhintä paikkaa, Jerusalemia.

Kaari Utrio tuo Suomen ja Euroopan historian unohdetut naiset ja lapset lukijan lähelle kuin oman perheen.

Kaari Utrio on kohta viiden vuosikymmenen ajan ollut yksi Suomen suosituimpia kirjailijoita. Hänen historiallisia romaanejaan ja tietokirjojaan lukee koko kansa jo kolmessa polvessa.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513180294
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.