Pirkkalan pyhät pihlajat

Utrio, Kaari

Rakastetun Halvast-sarjan avausosa uusissa kansissa

Kaari Utrion suosittuja historiallisia romaaneja luetaan jo kolmessa polvessa. Hänen yhdeksäs romaaninsa on kuohuvan värikäs kertomus 1200-luvun Suomesta.

Alun perin vuonna 1976 ilmestynyt kirja punoo yhteen pirkkalaispäällikkö Tuomas Haukan jännittävän tarinan sekä hänen kotitalonsa Hillin asukkaiden traagiset vaiheet. Kristinuskon alkuaikojen Suomi keskiaikaisine kauppapaikkoineen ja Suur-Pirkkalan rannattomine erämaineen herää henkiin kertomuksessa, josta ei puutu voimakkaita naisia eikä väkivaltaisia käskynhaltijoita. Pirkkalan pyhät pihlajat maalaa eloisan kuvan keskiaikaisista kirkoista ja uhrilehdoista sekä käsittelee suuria teemoja, syntymää ja kuolemaa, rakkautta ja valtaa.

Jo yli viiden vuosikymmenen ajan Kaari Utrio (s. 1942)on ollut Suomen suosituimpia kirjailijoita. Hänen historialliset romaaninsa ovat ainutlaatuisia lajissaan: ne korostavat naisen merkitystä ja voimaa yhteiskunnan koossapitävänä tekijänä ja kuvastavat tarkkanäköisesti kansamme menneisyyttä.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520435844
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.