Elefantti joka luuli olevansa puhveli

Elefantti joka luuli olevansa puhveli

Mikkanen, Raili

Chipo on shonan kieltä ja tarkoittaa lahjaa. Kun Chipo syntyi, hänen vanhempansa olivat niin onnellisia, että antoivat hänelle kauneimman tuntemansa nimen. Nyt Chipo on kymmenvuotias ja hänen elämässään on ehtinyt tapahtua paljon.

Elefantti joka luuli olevansa puhveli kertoo eteläisen Afrikan lapsista, luonnosta ja kulttuurista, vähän myyteistäkin. Monen suomalaisen lapsen käsitys Afrikasta on kovin yksipuolinen, uutislähetyksiin perustuva kauhukuva. Raili Mikkanen tuo kirjassaan esiin myös toisen puolen, köyhyyden ja sairauksien keskellä sykkivän elämänvoiman, optimismin ja ilon, ikivanhan kulttuurin antaman ylpeyden ja itsetunnon,. lapsen ehtymättömän uteliaisuuden ja halun oppia uutta.

Raili Mikkasen tietokirja on suunnattu yli 10-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kirjailijalla on kummilapsi Zimbabwessa ja hän on vieraillut maassa useita kertoja. Raili Mikkanen on monipuolinen kirjailija, joka on saanut teoksistaan mm. Finlandia-Junior -palkinnon ja Topelius-palkinnon.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu:
ean: 9789513132903
Ilmestymisvuosi: 2005

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.