YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

J. R. R. Tolkienin maalauksia ja piirroksia

Tolkien, J. R. R.; Tolkien, Christopher

Komea kirja Tolkienin omista kuvituksista.

Christopher Tolkienin valitsema kokoelma esittelee J. R. R. Tolkienin upeimmat piirrokset ja maalaukset Tarun Sormusten herrasta maailman maisemista.

J. R. R. Tolkienin maalauksia ja piirroksia osoittaa, että Keski-Maan luoja oli paitsi taitava kirjailija myös lahjakas kuvittaja. Sen kuvat näyttävät, millaisina Hobitin, Tarun Sormusten herrasta ja Silmarillionin tekijä näki itse ne paikat ja tapahtumat, joista kirjoissa kerrotaan - Hobittilan maalaismiljööstä Kultaiseen metsään ja Mustasta tornista Taniquetilin huipulle.

Suurikokoiseen kirjaan sisältyvät Silmarillionin toimittajana tunnetun Christopher Tolkienin esittelytekstit kaikista 48 kuvasta.

Oxfordin yliopistossa Englannin kirjallisuutta ja muinaisenglantia opettanutta J. R. R. Tolkienia (1892-1973) pidetään nykyaikaisen fantasiakirjallisuuden keskeisenä kehittäjänä. Hänen kolmas poikansa Christopher Tolkien (1924-2020) oli myös keskiajan tutkija, mutta omistautui isänsä kuoleman jälkeen toimittamaan tämän julkaisematonta tuotantoa kirjoiksi.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510500538
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 74.2
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.