Keskeneräisten tarujen kirja

Tolkien, J. R. R.

Keski-Maa-tarujen runsaudensarvi upeasti kuvitettuna 

Keskeneräisten tarujen kirja on laaja kokoelma kertomuksia Tolkienin maailman eri aikakausilta. Tämän Tolkien-fanien aarreaitan tarkistetun laitoksen ovat kuvittaneet John Howe, Alan Lee ja Ted Nasmith. 

Keskeneräisten tarujen kirja sisältää selostuksen Mustien ratsastajien matkoista ja Gandalfin kertomuksen siitä, miten hän lähetti kääpiöt Bilboa värväämään. Mukana on myös ainoa säilynyt tarina Númenorista sen kukoistuksen vuosilta, ainutlaatuista tietoa Velhojen veljeskunnasta sekä paljon muita kutkuttavia yksityiskohtia ja jylhiä tarinoita. Christopher Tolkienin toimittaman kokonaisuuden kruunaavat maailman arvostetuimpien Tolkien-kuvittajien 18 komeaa maalausta. 

”Loistava näyte Tolkienin uskomattomasta mielikuvituksesta.” Sunday Telegraph. 

J. R. R. Tolkien (1982-1973) on fantasiakirjallisuuden oppi-isä, jonka pääteos Taru Sormusten herrasta kuuluu maailman luetuimpiin kirjoihin. Hänen poikansa Christopher Tolkien (1924-2020), keskiajan tutkija kuten isänsäkin, toimitti 24 kirjan verran isänsä teoksia julkaisukuntoon tämän kuoleman jälkeen. Kanadalaissyntyinen John Howe (s. 1957) ja brittikuvittaja Alan Lee (s. 1947) toimivat Oscar-palkittujen Taru Sormusten herrasta -elokuvien lavastussuunnittelijoina, ja kanadalaisen Ted Nasmithin (s. 1956) tavoin he ovat kuvittaneet Tolkienin teoksia. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510475201
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.