YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Timanttia tietoa: Juhlakirja

Hurme, Vuokko

Hilpeää tietoa juhlien ystäville!

Timanttia tietoa -sarjassa tutkitaan asioita, jotka todella kiinnostavat lapsia. Kuten juhlat, joissa on herkkuja, lahjoja, hienoja asuja ja outoja perinteitä. Mutta mikä kumma on mardi grass, holi tai tikkutiistai?

Juhlakirja on edeltäjiensä Karkkikirjan ja Eläinkirjan tavoin täynnä merkittäviä, outoja ja hauskoja faktoja. Tiedätkö esimerkiksi, miksi synttärikakussa on kynttilät? Tai mitä adventti tarkoittaa tai kekrinä tehdään? Entä mitä lentää ilmassa Espanjan Tomatina-festivaaleilla?

Juhlia vietetään vuodesta ja vuosisadasta toiseen samalla kaavalla, ja harva edes tietää miksi. Kirjassa käydään läpi sekä tuttuja että oudompia juhlarituaaleja ympäri maailman ja tutustutaan muun muassa kiinalaiseen uuteenvuoteen, Venäjän pakkasukkoon, monenmoisiin karnevaaleihin ja erilaisiin tapoihin juhlia kuolleiden päivää.

Mari Ahokoivu on tehnyt kirjaan hilpeät kuvat, jotka kutsuvat lukijan mukaan juhlimaan! Vuokko Hurmeen kirjoittamat tietoiskut ovat superhauskaa ja hyödyllistä luettavaa.

Vuokko Hurme (s. 1979) on Tietopöllö-palkittu kirjailija ja taidekasvattaja, jonka tuotantoon kuuluvat lapsille suunnatut tietokirjat, kuvakirjat ja romaanit.

Mari Ahokoivu (s.1984) on Kööpenhaminassa asuva oululainen sarjakuvataiteilija ja kuvittaja. Ahokoivu piirtää kuvia ja tarinoita niin lapsille kuin aikuisille.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510485644
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 92

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.