Timanttia tietoa: Eläinkirja

Hurme, Vuokko

Tärkeää tietoa kaikille eläinystäville! 

Timanttia tietoa -sarjassa tutkitaan asioita, jotka todella kiinnostavat lapsia. Kuten eläimet: Kuinka monta miljoonaa eri eläinlajia maapallolla oikein elää? Mihin norsu käyttää kärsäänsä ja miten torakan voi kouluttaa? Mukana myös eläinsokkelotesti ja eläinystävän vinkkilista! 

Eläinkirja on huippusuositun edeltäjänsä Karkkikirjan tavoin täynnä merkittäviä, outoja ja hauskoja faktoja. Tiesitkö, että islantilainen simpukka voi elää yli viisisataavuotiaaksi tai että sinivalasvauva hörppii emonsa maitoa yli kylpyammeellisen verran päivässä? 

Kirjassa tutkaillaan mitä ihmeellisimpiä eläimiä: pikkuruisia ja aivan valtavia, hyödyllisiä ja hurjan vaarallisia, yleisiä ja harmillisen harvinaisia. Entä millainen on ihmisten rooli tässä kaikessa? Sitäkin pohditaan monelta eri kantilta ja menneisyyden esimerkeistä viisastuen. 

Anni Nykäsen herkullisen värikkäät kuvat tuovat eloa Vuokko Hurmeen kirjoittamiin toinen toistaan jännittäväpiin tietoiskuihin. 

- Helsingin Sanomat 

Vuokko Hurme (s. 1979) on kirjailija ja taidekasvattaja, jonka tuotantoon kuuluvat lapsille suunnatut tietokirjat, kuvakirjat ja romaanit. 

Anni Nykänen (s. 1983) on sarjakuvataiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka on tunnettu hersyvän hauskoista kuvituksistaan.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510452431
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L58
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset p�yt� 5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.