Mies parvekkeella (pokkari)

Sjöwall, Maj - Wahlöö, Per

”Autenttinen, synkkä, kiehtova.” Daily Telegraph 

Beck-sarjan kolmannessa, tositapaukseen pohjaavassa osassa käsitellään yhä vaarallisemmaksi muuttuvaa kansankotia. 

Tukholmaa järkyttää kammottavien lapsenmurhien sarja. Vanhemmat eivät uskalla päästää lapsiaan ulos namusetien pelossa. Ruotsin lintukoto on muuttumassa suurkaupungiksi kaikkine ongelmineen, huumeineen ja turvattomine katuineen. Martin Beckin ja murharyhmän on tehtävä töitä yötä päivää, mutta onnistuvatko he löytämään murhaajan ennen kuin tämä löytää uuden uhrin? 

Maj Sjöwall (1935-2020) ja Per Wahlöö (1926-1975) olivat skandinaavisen, yhteiskunnallisen dekkarin uranuurtajia. Heidän teostensa myötä genre koki muodonmuutoksen kevyistä salapoliisitarinoista kriittisesti yhteiskuntaa kommentoiviksi dekkareiksi. Beck-sarjassa käsitellään muun muassa kylmän sodan aikaista Eurooppaa, kaupungistumisen mukanaan tuomia sosiaalisia ongelmia ja naisten aseman muutosta. Teoksista on tehty useita filmatisointeja ja hahmot ovat jatkaneet elämäänsä myös muissa tv-tuotannoissa, jotka eivät perustu alkuperäiseen, kymmenosaiseen romaanisarjaan. 

”Ne dekkaristit, joita voidaan kutsua myös prosaisteiksi, ovat valitettavasti edelleen laskettavissa yhden käden sormin. Ross Macdonald, Georges Simenon ja...? Ja Maj Sjöwall ja Per Wahlöö, tietenkin. Mies parvekkeella on ”dekkari”, mutta kypsyydessään ja viisaudessaan yksinkertaisesti romaani - ja miten poikkeuksellisen hieno romaani.” National Observer 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510476789
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.