YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ilmetty

French, Tana

"French on juonenrakentamisen mestari."
- The Washington Post

Älykkään ja tunnelmallisen Dublinin murhat -sarjan toisessa osassa kuollut kaksoisolento kääntää rikostutkijan maailman ympäri.

Cassie Maddox on jättänyt työt murharyhmässä ja siirtynyt perheväkivaltayksikköön. Sitten puhelin soi ja hänet kutsutaan murhapaikalle. Edessä on järkytys: uhri on kuin ilmetty Cassie. Nimikin on sama, jota Cassie käytti vuosia sitten peitetehtävässä. Ei johtolankoja, ei epäiltyä. Kun murharyhmä tarvitsee kipeästi apua, Cassieta kutsuu uusi peitetehtävä: hänen on tekeydyttävä uhriksi ja houkuteltava murhaaja esiin.

Amerikkalais-irlantilainen Tana French (s. 1973) on kirjoittanut kahdeksan romaania, joille on myönnetty lukuisia palkintoja. French kouluttautui alun perin näyttelijäksi, mutta ryhtyi kolmekymppisenä kirjoittamaan kokopäiväisesti romaaneja. Nyt hänen kirjojaan on myyty maailmalla yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Ilmetty on jatkoa kirjalle Pimennossa (WSOY 2021). Romaanien pohjalta on tehty myös suosittu tv-sarja Dublin Murders - Tappaja Dublinissa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510471791
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.