Pimennossa

French, Tana

Meillä kaikilla on pimeä puolemme. 

Pimennossa aloittaa älykkään, henkilöhahmoihin ja tunnelmaan panostavan huippusuositun dekkarisarjan. 

Kuumana kesäpäivänä vuonna 1984 kolme lasta katoaa metsään. Vain yksi heistä löydetään etsintöjen jälkeen, veriset kengät jaloissaan. Tapahtumista hän ei muista mitään. 

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin sama poika, Rob Ryan, on töissä Dublinin poliisin murhayksikössä, jossa juuri kukaan ei tiedä hänen menneisyydestään. Mutta kun 12-vuotias tyttö löytyy murhattuna samaisesta metsästä, Rob ja hänen partnerinsa Cassie Maddox huomaavat tutkivansa pelottavan samankaltaista mysteeriä. 

Amerikkalais-irlantilainen Tana French (s. 1973) on kirjoittanut kahdeksan romaania, joille on myönnetty lukuisia palkintoja. French kouluttautui alun perin näyttelijäksi, mutta ryhtyi kolmekymppisenä kirjoittamaan kokopäiväisesti romaaneja. Nyt hänen kirjojaan on myyty maailmalla yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Pimennossa on Dublinin murhat -sarjan ensimmäinen osa, joka palkittiin mm. Edward-palkinnolla. Romaanien pohjalta on tehty myös suosittu tv-sarja. French asuu perheensä kanssa Dublinissa. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510471777
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Uusirikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.