YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Yli synkän virran

Robinson, Peter

"Laadukasta dekkariviihdettä tarjoiltuna ammattilaisen elkein." - Kirkus Reviews

Huumeita, ihmiskauppaa ja muukalaisvihaa. Tilanne on monella tapaa kärjistynyt, ja ylikomisario Alan Banksin on löydettävä vastaukset nopeasti ennen kuin jännitteet räjähtävät.

Nuori tunnistamaton poika löytyy murhattuna jäteastiasta. Samaan aikaan toisaalta löytyy kuusikymppisen heroiiniaddiktin ruumis. Jälleen yksi surullinen huumekuolema vai kenties jotain vieläkin synkempää? Tutkimusten edetessä alkaa näyttää siltä, että tapaukset liittyvät toisiinsa. Johtolangat vievät järjestäytyneen rikollisuuden pimeimmälle puolelle, ja juuri kun poliisin täytyisi olla terävimmillään, Banks huomaa keskittymisensä herpaantuvan. Läheinen ystävä Zelda on joutunut tilanteeseen, joka uhkaa käydä yhä vaarallisemmaksi.

Peter Robinson (1950-2022) asui Kanadassa, mutta oli kotoisin Pohjois-Englannin Yorkshirestä, jonne hänen kirjansa sijoittuvat. Palkitun dekkarisarjansa ylikomisario Alan Banksista hän aloitti vuonna 1987. Kirjoihin perustuva, viiteen tuotantokauteen yltänyt Ylikomisario Banks -tv-sarja (2010-2016) on löytänyt faninsa Suomestakin. Robinson julkaisi dekkareiden lisäksi novelleja ja runoja.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510455395
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.