Maasta sinä olet tullut

Robinson, Peter

Lämpötila laskee Yorkshiren nummeilla - ja ruumisluku nousee. 

Peter Robinsonin taidokkaat, ylikomisario Banksin tutkimuksia seuraavat tv:stäkin tutut dekkarit ovat saavuttaneet suuren suosion niin Suomessa kuin maailmalla. 

Kaksi nuorta miestä on kadonnut. Ylikomisario Banksin tutkimukset tasapainoilevat kahden eri tutkintalinjan välissä. Työ keskeytyy, kun liikenneonnettomuuteen joutuneesta rekasta löytyy teuraseläinten joukosta jotain sinne kuulumatonta - jo jokin aika sitten kuolleen ihmisen ruumis. Banks tukeutuu vaistoihinsa ja tuntee, kuinka häntä vedetään yhä syvemmälle rikosten verkkoon. Jokin vaarallinen odottaa pimeässä pääsyä ulos. 

Yorkshiren nummien karunkaunis ympäristö luo oivallisen taustan älykkäille laatudekkareille, jotka lukee yhdeltä istumalta janoten lisää. 

Peter Robinson (s. 1950) on kotoisin Englannista, mutta muutti 1970-luvulla Kanadaan ja asuu nykyään Torontossa. Hän käy usein vanhassa kotimaassaan ja sijoittaa rikosromaaninsa entiselle kotiseudulleen Pohjois-Englannin Yorkshireen. Banksin dekkareihin perustuva Ylikomisario Banks -tv-sarja on löytänyt faninsa myös Suomessa.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510455425
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.