Lumiukko
Ei saatavilla

Lumiukko

Nesbo, Jo

"Jälleen kerran Jo Nesbø osoittaa, kuinka mestarillinen tarinankertoja hän on." Bergensavisen

Ensilumi on satanut marraskuiseen Osloon. Birte Becker tulee töistä kotiin ja kehuu miehelleen ja pojalleen lumiukkoa, jonka nämä ovat tehneet puutarhaan. Mutta he eivät ole lumiukkoa rakentaneet. Perhe kokoontuu hämmentyneenä ikkunan ääreen katsoakseen puutarhaan, kun poika täräyttää, että lumiukko on kääntynyt kohti taloa. Mustat silmät tuijottavat ikkunaan. Heihin. Harry Hole on saanut nimettömän kirjeen, jonka on allekirjoittanut "Lumiukko". Hän on myös löytänyt yhdyssiteen vanhojen katoamisten välille. Naimisissa olevia naisia on kadonnut aina kun ensilumi on satanut.

Samana iltana Sylvia Pedersen harppoo ensilumessa metsässä, Oslon laitamilla. Hän tietää juoksevansa henkensä edestä, muttei tiedä, mikä on hänen perässään. Sen paremmin hän ei tiedä, mikä hänellä on edessään...

Kuudes suomennettu Harry Hole -romaani on Jo Nesbøn myydyin ja kehutuin teos Norjassa kautta aikain ja sille on myönnetty Bokhandler-palkinto 2007.

Jo Nesbø on luvannut vierailla Suomessa syksyllä 2008. Dekkariseura palkitsi Nesbøn Ulkomaisen rikoskirjallisuuden kunniakirjalla 2007 Harry Hole -sarjasta. "Mestarillisesti kirjoitettu rikostarina." Verdens Gang

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510337691
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.