Lepakkomies

Nesbo, Jo

Rikostutkija Harry Hole on lähetetty Australiaan tutkimaan nuoren ja kauniin norjalaisnaisen, Inger Holterin, murhaa. Hole saa työparikseen aboriginaali Andrew Kensingtonin, josta kehittyy tarinan edetessä myös ystävä. Australialaisen kollegansa opastuksella Harry Hole pääsee tutustumaan paikallisen yhteiskunnan ja kulttuurin erityispiirteisiin sekä erityisesti Sidneyn alamaailman kiemuroihin. Tarina tapahtuu pääasiassa Sydneyn huvielämän keskuksessa, King’s Crossissa, joka on levoton parittajien, huorien ja transvestiittien kansoittama kaupunginosa. 

Aluksi yksinkertaiselta tuntunut tehtävä muuttuu matkan varrella aina vain monimutkaisemmaksi. Hatarien johtolankojen jatkuvasti katkeillessa epäilykset siirtyvät henkilöstä toiseen, ja kun tutkimus etenee, sekä Harry Hole että Andrew Kensington joutuvat tuskallisella tavalla vastakkain menneisyytensä kanssa. Lyhyessä hetkessä epätoivoinen ajojahti muuttaa rikostutkija Harry Holen hiljaisen ja rauhaisan elämän hämmentäväksi kaaokseksi.  

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789520105358
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: T842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.