YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Mun ystävii 2
Ei saatavilla

Mun ystävii 2

Salminen, Krisse

Jos haluat sairauslomaa kesällä niin mee Lintsille ja syö pari hattaraa. Sit käy viel jossain laitteessa. 

Mitä olisi kesä ilman ystäviä – ja Krisseä? 

Krisse rakastaa kesää, koska silloin voi käydä piknikillä ja saada mielettömästi ihailua osakseen ostamalla valmiin kakun ja sanomalla, että teki sen itse. Kesässä on kivaa myös se, että saa hiukset blondattua ihan ilmaiseksi, kun ei pidä auringossa hattua. 

Todellisena kesäeskpert… espert… epserttinä – tai no jonain – Krisse on laatinut lomalukemiseksi ihanan kirjan, jossa ei ole paljon lukemista. Eihän kukaan ehdi kesällä lukea, koska silloin pitää keskittyä ihmisiin. Jos on esimerkiksi älyttömän tylsä kesäpäivä eikä kukaan ehdi tulla seuraksi, niin uusia ystäviä saa soittelemalla satunnaisiin numeroihin. Tai sitten voi mennä ystävän kesämökille koko loman ajaksi. Siellä on täysihoito ja kaverin kanssa voi täyttää Mun ystävii 2:ta, josta tulee varmaan yhtä suosittu kuin ekasta Mun ystävii… -kirjasta. Sehän oli ihan älyttömän suosittu, koska Krisse on niin kuuluisa ja esiintyy televisiossakin kaikkien julkkisten kanssa. 

Krisse antaa lomakirjassaan paljon tosi hyviä vinkkejä. Esimerkiksi niille, joilla on jo poikaystävä ja niillekin joilla ei ole: Jos sun suhde on kriisissä ni mee terassille ja ala rakastamaan jotain toista. Elämässä voi rakastaa monta kertaa ja suunnitella monia eri häitä. Krisse neuvoo myös niitä, jotka haluavat lintsata kesätöistä, ja niitä, jotka on jätetty rahattomana kaupunkiin, ja tietysti niitä, jotka ei ole saaneet kesävauvaa, ja niitä, joita ei ole kutsuttu kesähäihin. 

Kirjan lopussa on vielä kaikkea kivaa kesäpuuhaa, kuten Krissen juhannustaikoja, Krissen mansikkakakku- ja drinkkiohje, Krissen sanaristikko sekä askartelu- ja joululahjavinkkejä, koska: Jos haluat välttyä joulustressiltä ni askartele lahjat jo kesällä vaikka biitsillä. Saat samalla myös ylimääräistä huomiota kert KAIKKI tuijottaa sua.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510293782
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 108

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.