Mun ystävii - Ystäväni-kirja by Krisse
Ei saatavilla

Mun ystävii - Ystäväni-kirja by Krisse

Salminen, Krisse

Ystäviä ei oo koskaan liikaa paitsi välillä 

"Kaikilla ihmisillä pitäis olla sekä miehiä että naisia ystävinä, sillä joku saunailtakin voi olla tosi erilainen ihan miesporukassa, oon kokeillut. Suosittelen ystävyyttä myös vanhempien ihmisten kanssa sillä ne voi kertoa mielettömiä tarinoita jostain dinosauruksista ja muista entisajan asioista. Ystävyys on maailman hienoin keksintö! Kohotan maljan ja pyydän huutamaan kolme Eläköön-huutoa ystävyydelle: Eläköön! Eläköön! Eläköön! Eläköön!" 

Blondien blondi ja bimbojen bimbo, stand up -koomikko Krisse Salminen julkaisee ensimmäisen kirjansa. Joka on tietysti täynnä tyhjää. Mutta toki vain siksi, että ystäville jäisi enemmän tilaa. Heitä kannustetaan täyttämään sivut ja kertomaan itsestään muun muassa seuraavilla kysymyksillä: Kuka haluisit olla jos et ois sinä? Keitä julkkiksia kutsuisit sun häihin? Koska oot viimeksi suudellu? Ai ketä? 

Kokonaan Krisse, jonka oma tv-show alkoi pyöriä Nelosella 11.9., ei anna muiden loistaa. Joka sivulla on yksi jäljittelemätöntä Krisse-logiikkaa edustava miete tai elämänohje kuten: 

"Jos meet joidenkin tuntemattomien häihin niin älä vie lahjaa." Tai: "Jos sulla on liian hyvännäkönen bestis ni leikkaa salaa sen hiukset." Ja: "Ystäväkirjaan voi selvittää ajatuksia jos on vähän sekaisin." 

Eli siis Krissen Ystäväni-kirja kainaloon ja ulos kavereita etsimään.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510288894
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.