The Nightmare Room Älä unohda minua! 1

Stine, R.L.

Warnerin perhe on vastikään muuttanut vanhaan ränsistyneeseen taloon. Siellä riittää onneksi tilaa, joten viisitoistavuotiaan Daniellen ei tarvitse koko ajan kuunnella ärsyttävää pikkuveljeään Peteriä. Useaan kertaan Danielle on toivonut pääsevänsä eroon koko kiusankappaleesta. 

Kannattaisi varoa mitä toivoo. 

Eräänä päivänä vanhempien ollessa työmatkalla Danielle ja hänen ystävänsä Addie leikkivät hypnotisoivansa Peterin. Outoa kyllä, poika vaipuukin hypnoosiin. Mutta miksi hän alkaa herättyään unohdella asioita? Ja miksi muut tuntuvat unohtavan Peterin? Entä mitä ovat talon kellarista kuuluvat huokaukset ja valittavat äänet, jotka kutsuvat poikaa nimeltä? Vähitellen kauhea totuus talosta alkaa paljastua... 

R. L. Stine on kaikkien aikojen menestynein nuortenkirjailija. Hänen kirjojaan on myyty noin 300 miljoonaa kappaletta. Uudessa THE NIGHTMARE ROOM -kauhusarjassa Stine vie lukijansa maailmaan, jossa painajaiset muuttuvat todeksi.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510257067

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini2
Rosebud Maria (ja Rosebud Mini)0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.