The Nightmare Room - Kaappi numero 13

Stine, R.L.

Pitelet käsissäsi avainta värisyttävän kauhun maailmaan. Jätä taaksesi kaikki tuttu ja turvallinen. Avaa ovi kauhuun. Aina on tilaa vielä yhdelle... PAINAJAISHUONEESSA

On Luken ensimmäinen päivä yläasteella, ja edessä ovat jännittävät ajat. Pääseekö hän pelaamaan koulun koripallojoukkueeseen? Valmistuuko pitkään tekeillä ollut tietokoneanimaatio? Kuinka elämä yleensä lähtee käyntiin uudessa koulussa? Alku ei näytä lupaavalta: taikauskoinen Luke kauhistuu kuullessaan, että hän on saanut kaapin numero 13. Kaappi sijaitsee muista syrjässä ja vaikuttaa kaikin tavoin pahaenteiseltä. Tätä Luke nyt viimeiseksi kaipasi! Huono onni seuraa häntä muutenkin kaikkialle.
Outoa kyllä, elämä alkaa hymyillä Lukelle pian kaapin saamisen jälkeen. Hän menestyy urheilussa ja saa unelmatyöpaikan tietokoneliikkeestä. Sen sijaan koulun onnekkaimmalle tytölle, Luken ystävälle Hannahille alkaa sattua merkillisiä onnettomuuksia. 

Liittyykö kaappiin jonkinlainen kirous? Luken ei tarvitse pitkään odottaa vastausta...
R. L. Stine on kaikkien aikojen menestynein nuortenkirjailija. Hänen kirjojaan on myyty noin 300 miljoonaa kappaletta. Uudessa THE NIGHTMARE ROOM -kauhusarjassa Stine vie lukijansa maailmaan, jossa painajaiset muuttuvat todeksi.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510257074

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini2
Rosebud Maria (ja Rosebud Mini)0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.