Valon varas

Ramus, David

Neonhohtoinen trilleri New Yorkin ylellisestä galleriamaailmasta, jossa taiteen huiput ja alamaailma kietoutuvat toisiinsa.
Newyorkilainen taidekauppias Adrian Sellars on keksinyt oikotien rikkauksiin: hän myy loisteliaita väärennöksiä japanilaisille liikemiehille. Kaikki menee hyvin, kunnes kaksi murtovarasta tunkeutuu Sellarsin alihankkijan asuntoon, tappaa väärentäjän ja tuhoaa valmiin Monet-väärennöksen. Taulun, jonka Sellarsin piti toimittaa pahamaineiselle Tanakalle samana päivänä.

Helpoin keino päästä pälkähästä olisi palauttaa rahat ja purkaa sopimus. Mutta Tanaka kuuluu armottomaan japanilaismafiaan, yakuzaan, ja yakuzan kanssa tehdyistä sopimuksista vapauttaa vain kuolema.
Kun Sellars ei kykene toimittamaan väärennöstä, hänen on toimitettava Tanakalle aito Monet puolentoista viikon sisällä. Osoittaakseen olevansa tosissaan Tanaka painottaa sanojaan veriteolla, joka suistaa Sellarsin elämän vainoharhaiseen kaaokseen.
Vielä eilen Adrian Sellars tunsi olevansa New Yorkin kuningas. Nyt hän pakenee Manhattanin katuja kannoillaan poliisi, yakuza ja heroiiniriippuvuudestaan syntyvät ongelmat. Ja kello käy koko ajan…

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510218327
Ilmestymisvuosi: 1995
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.