YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Talk Radio
Ei saatavilla

Talk Radio

Stone, Oliver

Barry Champlain vetää Dallasin radion kohutuinta, rohkeinta ja paheksutuinta puheohjelmaa. Hänen äärimmäisen provosoiva, röyhkeä ja tylyn rääväsuinen tyylinsä ei säästä ketään tai mitään - ei ole sellaista aihetta, jota ei voisi repiä auki, ei tabuja, joita voisi jättää rikkomatta. Päivän polttavat aiheet, kuulijoiden paheksunta ja Barryn oman elämän ongelmat ovat hänelle kuin bensa liekeille, lisäten ohjelman säälimätöntä hyökkäävyyttään entisestään, ja kuuntelijalukuja siinä samalla.

Barryn tyylillä ja ohjelman nostattamalla myrskyllä on seurauksensa, niin hyvässä kuin pahassa. Merkittävä valtakunnallinen radioasema on pian kiinnostunut laajentamaan ohjelman eetteriä. Mutta kuulijakunnassa on myös niitä, joille alleviivattu radioaaltojen kritiikki on kuin punainen vaate. Kaikkia kohderyhmiä ei pitäisi ärsyttää - joskus murskaava kuunteiljapalaute pitäisi ottaa todesta...

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548831817
Ilmestymisvuosi: 1988
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.