YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Raakalaiset
Ei saatavilla

Raakalaiset

Stone, Oliver

Kolminkertainen Oscar®-voittaja Oliver Stone palaa valkokankaalle vauhdikkaalla trillerillä Raakalaiset. Rikoselokuvan näyttelijäkaarti on täynnä tähtiä: nuorten nousevien nimien Taylor Kitschin, Blake Livelyn ja Aaron Johnsonin rinnalla nähdään valkokangasveteraanit John Travolta, Benicio Del Toro ja Salma Hayek sekä Emile Hirsch ja Demian Bichir. Elokuva perustuu amerikkalaisen rikoskirjailija Don Winslown samannimiseen bestseller-romaaniin, joka on ilmestynyt myös suomeksi käännettynä (Raakalaiset, Like 2011, tulossa syksyllä leffapokkarina).


Buddhalaista filosofiaa harrastava Ben (Johnson) ja hänen hyvä ystävänsä, nuori sotaveteraani Chon (Kitsch) pyörittävät Laguna Beachilla menestyvää kasvuyritystä: he viljelevät maailman laadukkainta marijuanaa. Toimeentulo on erikoinen ja niin on miesten rakkauselämäkin, sillä heillä on myös yhteinen tyttöystävä, kaunis Ophelia (Lively). Elämä hellii nuoria Etelä-Kalifornian auringossa, mutta kaikki muuttuu kun meksikolainen kartelli kiinnostuu miesten bisneksestä ja vaatii päästä osingolle.


Kartellin johtaja Elena (Hayek) ja hänen kovaotteinen kätyrinsä Lado (Del Toro) eivät kuitenkaan tiedä, keiden kanssa ovat tekemisissä. Ben ja Chon lähtevät sotaan kartellia vastaan, vaikka tilanne vaikuttaa epätoivoiselta. Apua he saavat kaulaansa myöten korruptiossa rypevältä huumepoliisilta (Travolta). Näin käynnistyy häikäilemättömien juonien ja petosten sarja, jossa panokset ovat korkeat – raakalaismainen tahtojen taisto.

Kustantaja: Sony-Universal
Sidosasu:
ean: 5050582924749
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.