Ohjaajana Jari Halonen - täydellinen kokoelma 5xDVD

Halonen, Jari

Ohjaajana Jari Halonen - Täydellinen kokoelma sisältää kaikki ohjaajan pitkät elokuvat. Jari Halonen (s. 30.9.1962) on suomalaisen elokuva kapinasielu ja ehdottoman omaleimainen ohjaaja, jonka elokuvat nauttivat kulttimaineesta. HUOM! Tuote toimitetaan viitenä erillisenä DVD-elokuvana eli tuotekuva ei vastaa lähetettävää tuotetta.


Back to the USSR - Takaisin Ryssiin, 1992

Jari Halosen persoonallinen esikoiselokuva on kuvaus viimeisen suomalaisen kommunistin vallankumouksesta. Se on komediallisen kaunis kuvaus kommunistisen aatemaailman kuolinkamppailusta 1990 luvun Suomessa. Elokuva on täynnä fellinimäisiä suomalaisia hahmoja ja tilanteita keskellä poliittisen kylähullun sodanjulistusta.

Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma, 1995

Vuosi 2037. Vladivostok, liittovaltion itäisin metropolis. Invalidi poliisipäällikkö Brand Marlon yksityisetsivä Lipton Cocktonin selvittämään kauhua levittävää sarjamurhien sarjaa, jossa ihmiset räjähtävät selittämättömästi. Vladivostokin rappeutuvia kaupunkimaisemia rytmittävät kohtaukset homobaareissa, pornokaupoissa ja lopunajan Apocalypse Galleriassa. Jussi-voittaja: Lavastus- ja kuvasuunnittelu.

Joulubileet, 1996

Keskellä kesää Bona on päättänyt järjestää vankilasta vapautuvalle veljelleen Mikelle ikimuistoiset joulubileet. Joulupukin tärkeän roolin vetää uskoon tullut pikkurikollinen Hämäläinen (Oiva Lohtander), joka oli myynyt Miken epäonniseen pankkiryöstöön rikkinäisen haulikon ja pakoauton… Jussi-voittaja: Paras miespääosa Jorma Tommila ja paras miessivuosa Oiva Lohtander.

Aleksis Kiven Elämä, 2001

Aleksis Kiven elämä on karun villi ja humoristinen kuvaus ajasta, jolloin Suomi otti ensimmäisiä askeleitaan kohti itsenäisyyttä ja ensimmäisestä suomenkielisestä kirjailijasta, Aleksis Kivestä, joka parantaakseen kansansa oloja kirjoitti sille identiteetin ja itsetunnon.

Kalevala - Uusi aika, 2013

Suuri kansainvälinen konserni on tuomassa markkinoille ihmismieleen vaikuttavan virtuaalilaitteen. Yhtiön toimitusjohtaja Sampo Väinölä horjuu paineiden ja mahdollisuuksien ristiriidassa. Hän tulee tietoiseksi menneisyyden voimista ja ymmärtää olevansa mukana ikiaikaisessa Kalevalan ja Pohjolan välisessä taistelussa. Totuus Sammosta paljastuu tänään.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415969674

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 50
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.