Joulubileet

Halonen, Jari

Keskellä kesää Bona (Jorma Tommila) on päättänyt järjestää vankilasta vapautuvalle veljelleen Mikelle (Antti Reini) ikimuistoiset joulubileet. Bileisiin valmistaudutaan huolella: possu varastetaan sikalasta, jouluherkut kaupasta ja kuusi näyttelyn avajaisista. Joulupukin tärkeän roolin vetää uskoon tullut Hämäläinen (Oiva Lohtander), joka oli myynyt Miken epäonniseen ryöstöön huonon pakoauton ja rikkinäisen aseen...
Bileet lähtevät käsistä heti ulko-ovella kun Mikelle selviää, että hänen ex-tyttöystävänsä on nainut Joukan, entisen rikoskumppanin. Asiaa selvitään perinteisesti nyrkkikäräjillä.
Sika laitetaan elävänä uuniin ja sauna viritellään sähkögrillin avulla komeroon joulupukkia odotellessa. Saunominen päättyy yleiseen painiotteluun kun sika syö herkut joulupöydästä. Vihdoin lahjoiksi pakatut pornovideot jaetaan, josta aiheutuu lisää nujakointia, jonka seurauksena joulupukki suljetaan vessaan. Vessassa Hämäläinen alkaa saarnata raamattu kerrostalon asukkaille vessanpöntön kautta.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6416415962576
Ilmestymisvuosi: 1996
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio4
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.