Lohikäärmeen merkki / Täyskäännös
Ei saatavilla

Lohikäärmeen merkki / Täyskäännös

Connelly, Michael

Kaksi kovaa Harry Bosch -trilleriä yksissä kansissa

LOHIKÄÄRMEEN MERKKI on matka Harry Boschin pahimpaan painajaiseen. Bosch saa tutkittavakseen kiinalaisen kulmapuodinpitäjän murhan. Johtolanka johtolangalta hän ajautuu lähemmäksi mahtavia ja pelättyjä triadeja, kiinalaisten rikollisliigoja. Triadien ympärillä pyörivistä villeistä tarinoista huolimatta Bosch ei kallista korvaansa, häntä kehotetaan luopumaan jutun penkomisesta. Vasta kun isku osuu suoraan Boschin arimpaan kohtaan, hän ymmärtää miten vaarallisen vastustajan kanssa hän on astunut kehään.

TÄYSKÄÄNNÖS on huikea oikeussalidraama, jossa Harry Boschin ja Mickey Hallerin tiet kohtaavat. Jason Jessup tuomittiin 24 vuotta sitten elinkautiseen lapsen murhasta, mutta uusien todisteiden valossa hän pääsee vapauteen. Asianajaja Mickey Haller, Harry Boschin velipuoli, on kuitenkin vakuuttunut Jessupin syyllisyydestä. Haller pyytää Harry Boschin apua löytääkseen vastahakoisen avaintodistajan. Mutta aika käy vähiin - kaikki merkit viittaavat siihen, että vapautunut rikollinen jatkaa keskeytynyttä murhakierrettään.

 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512404162
Ilmestymisvuosi: 2017
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.