Kauneuden historia
Ei saatavilla

Kauneuden historia

Eco, Umberto

Mitä kauneus on? Mitä taide on? Professori Umberto Eco vie lukijan kiehtovalle matkalle kauneuskäsitteen eri ilmenemismuotoihin antiikin Kreikasta nykypäivään. Eco ja hänen kollegansa kirjoittavat kuvataiteen ja kirjallisuuden kehityksestä ja laajentavat tutkimuksensa moniin muihinkin ilmiöihin, kuten rakkauden olemukseen, naisen saavuttamattomuuteen, vapaaseen inspiraatioon matemaattisten suhteiden vastakohtana jopa rumuuden ja julmuuden kauneuteen.

Teoksessa yhdistyvät mukaansatempaava kerronta, runsaat esimerkit maalaustaiteesta ja kuvanveistosta sekä katkelmat eri aikojen kirjailijoiden ja filosofien teoksista. Kirja on johdatus kauneuden rikkaaseen historiaan kaikille, joita kiehtoo Econ monipuolinen kulttuurintuntemus. Upean, suurikokoisen lahjateoksen 300 tarkoin valittua värikuvaa avaavat lukijalle taiteen aarreaitan.

Italialainen Umberto Eco on Bolognan yliopiston semiotiikan professori ja aikamme arvostetuimpia kirjailijoita. Hän on julkaissut sekä tutkimuksia että romaaneja.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510319109
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 70.01

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.